2014 BMW R 1200 GS Adventure — Navodila za uporabo

Posted on 21 Sep, 2015
Model: 2014 BMW R 1200 GS Adventure
Pages: 180
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti 01 49 8 554 675 vašega vozila. Razen zagotovljena s stalnim razvojem tega so v posameznih državah konstrukcije, opreme in pribora. Odvisno od nujnosti opozorila se prižge rumena ali rdeča splošna opozorilna lučka.

Možni vzrok: zagon ali pa je prišlo do motenj v komunikaciji med ključem in Če je nivo hladilne tekočine preZunanja temperatura, elektroniko motorja. Če je temperatura hladilne Vozite previdno in predvidevajte Prikazan je simbol za temtekočine pogosto previsoka, vnaprej. Okvara svetila na vozilu vendar morda ni na voljo vsa predstavlja varnostno tvemoč motorja, kot ste je navaganje, saj drugi udeleženci v projeni.

Dodatno utripa kritični tlak njenja pnevmatik, upoštePrikaže se simbol pnevmapolnjenja pnevmatik. Tlak polnjenja pnevmatik raturno kompenzacijo in prilagoizven dovoljenih mej poditvijo tlaka polnjenja v poglavju Prikaže se napis "­­" ali "­­ ­­". Le če se dodatno prižge splošna opozorilna lučka, je Splošna opozorilna lučka prišlo do trajne motnje.


Use of Cookies    Contact us