2010 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding

2010 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2010 BMW Motorrad R 1200 R
Pages: 161


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Beschrijving
Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan opmerking aan. Hierdoor kunnen landspecifieke afwijkingen van de eventuele afwijkingen tussen deafgebeelde motorfiets mogelijk.

Maand en jaar worden, De ingeschakelde versnelgescheiden door een dubbele ling resp. Als geen versnelling is ingeschakeld, brandt bovendien de controlelamp voor de neutraalstand. Afhankelijk van de ernst van de waarschuwing gaat de algemene waarschuwingslamp rood of geel branden.

Op het multifunctioneel display kan het waarschuwingssymbool 1 worden weergegeven. Waarschuwingsaanwijzingen zoals 2 worden op het display van z Aanduidingen de kilometerteller met de gevarendriehoek 3 ervoor weergegeven. Indien meerdere waarschuwingen aanwezig zijn, worden alle betreffende waarschuwingslampen en -symbolen weergegeven.


Manual Cover
2010 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding Image


General
Year 2010
Make BMW Motorrad
Model R 1200 R
Language Dutch
Pages 161
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us