2012 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding

2012 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2012 BMW Motorrad R 1200 R
Pages: 153


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Beschrijving
Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan aanwijzing aan. Hierdoor kunspecifieke afwijkingen van de afnen eventuele afwijkingen tussen gebeelde motorfiets mogelijk.

Deze situatie kan zich voordoen wanneer de Als in een jaar veel kilometers accu langdurig losgekoppeld is worden gereden, kan het voorgeweest. Als de resterende tijd tot de volkomen dat het onderhoud eerVoor het instellen van de dagende service minder dan een der moet worden uitgevoerd. Het gemiddeld verbruik voor het den deze waarde daalt, wordt Als de motorfiets op de zijstanberekenen van de actieradius ongeacht de displayinstelling audaard staat, kan de hoeveelwordt niet weergegeven en kan tomatisch overgeschakeld op de heid benzine in verband met de afwijken van het weergegeven temperatuurweergave.

Als bovendien de gevarendriehoek wordt weergege3 ven, gaat het om een waarschuwingsindicatie. Als de kritieke waarde binnen het grensgebied van de toelaatbare tolerantie ligt, brandt bovendien de algemene waarschuwingslamp De weergegeven bandenspannin- geel. Reservehoeveelheid torvermogen staat echter niet Reservesleutels verwijderen zoals gewend ter beschikking.


Manual Cover
2012 BMW Motorrad R 1200 R Handleiding Image


General
Year 2012
Make BMW Motorrad
Model R 1200 R
Language Dutch
Pages 153
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us