2014 BMW Motorrad R 1200 RT Návod na používanie

2014 BMW Motorrad R 1200 RT Návod na používanie
Posted on 22 Sep, 2015
Model: 2014 BMW Motorrad R 1200 RT
Pages: 192


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuálny Popis
Okrem toho získate informácie o údržbe a ošetrovaní, bezpečnosti prevádzky a jazdy, ako aj o spôsoboch ako najlepšie predĺžiť životnosť vášho motocykla. Požadovanú tému nájdete manipuláciu pri ovládaní, montuje už pri výrobe najrýchlejšie v podrobnej tabuľke riadení a nastavovaní, ako aj pri vozidla. Z toho môžu sú opísané aj verzie výbavy, ktorú vyplývať prípadné odlišnosti ste si nezvolili.

Taktiež sú možné medzi týmto návodom na odlišnosti zobrazeného motocykla používanie a vaším motocyklom. Jas varovných kontroliek, kontroliek, displeja a osvet2 lenia ručičiek a číselníkov sa automaticky prispôsobí jasu okolia. Pri najbližšej zastávke šené reakcie, prerušovaný chod 33 tajte s neobvyklým správaním na čerpacej stanici: a pod.

Vyhýleráciám a predbiehacím manévStretávacie svetlo alebo jeden bajte sa prudkým akceleráciám rom. Všetky spotrebiče, ktoré neJe zapnutých príliš veľa spotrebisúvisia s bezpečnosťou jazdy čov. Ak je vplyv oleja poskytuje informáciu teploty motora príliš veľký, doMusí sa natankovať minimálne o hladine oleja v motore.


Manual Cover
2014 BMW Motorrad R 1200 RT Návod na používanie Image


General
Year 2014
Make BMW Motorrad
Model R 1200 RT
Language Slovak
Pages 192
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us