2016 BMW Motorrad R 1200 RT Kullanım kılavuzu

2016 BMW Motorrad R 1200 RT Kullanım kılavuzu
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2016 BMW Motorrad R 1200 RT
Pages: 219


File size: 3 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manuel Açıklama
Bunun haricinde, motosikletinizin çalışma ve trafik güvenliği ile değerini en iyi şekilde korumasını sağlayacak olan bakım konusunda da bilgiler verilmiştir. Uyulmaması manın en hızlı yolu, sondaki kaphafif veya orta dereceli yaralanİşlem sonucu. Uyarının aciliyetine göre genel ikaz ışığı Ekran gösterimi kırmızı veya sarı yanar.

Uzaktan kumanda anahtarı ve motor elektroniği arasında iletişim Araçta ölçülen dış sıcaklık yok. Uzaktan kumanda anahtarı piSoğutma sıvısı sıcaklığı çok yüklinin şarj kapasitesi tam değilsek. Sıcaklık, alt yakıt miktarı doğru şekilde tes39 veya yakıt azlığı nedeniyle sınırın altına ilk kez geçtiğinde, pit edilemez.

Aksi takdirde menzil ısısının etkisi çok fazla olursa, geMotor en az on saniyedir rölangöstergesi güncellenemez. Sonraki servise kalan süre bir ayServis göstergesi servis tarihine – – –: Ölçüm yapılamıyor (belirtidan az ise servis tarihi 1 gösterilir. Bloke edilmiş bir acil durum anahtarı algılandığında yaklaşık 1,5 dakika sonra kapanır, z Kullanım anahtarla motor çalıştırılmaz, ansöner.


Manual Cover
2016 BMW Motorrad R 1200 RT Kullanım kılavuzu Image


General
Year 2016
Make BMW Motorrad
Model R 1200 RT
Language Turkish
Pages 219
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us