2008 BMW Motorrad R 1200 S Handleiding

2008 BMW Motorrad R 1200 S Handleiding
Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2008 BMW Motorrad R 1200 S
Pages: 157


File size: 3 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Manual Beschrijving
Lees daarom deze handleiding aandachtig door voordat u met uw nieuwe motorfiets de weg op gaat. Hij bevat tevens informatie over service en onderhoud met het oog op de verkeersveiligheid en bedrijfszekerheid alsmede adviezen om de restwaarde van uw motorfiets zo hoog mogelijk te houden. Voor coulanceregelingen is het Geeft het einde van een absoluut noodzakelijk dat kan opmerking aan.

Hierdoor kunnen landspecifieke afwijkingen van de eventuele afwijkingen tussen deafgebeelde motorfiets mogelijk. Daarom verzoeken wij ze in een afzonderlijke handleiu er begrip voor te hebben dat ding beschreven. Deze situatie komen dat het onderhoud eerder kan zich voordoen wanneer de moet worden uitgevoerd.

De liggende balken onder het benzinepompsymbool Als de onderhoudstermijn is geven de resterende benzineoverschreden, gaat naast de voorraad aan. SU ( 49) ernst van de waarschuwing gaat de algemene waarschuwingslamp rood of geel branden. Als meerdere waarschuwingen van kracht zijn, worden alle betreffende waarschuwingslampen en symbolen weergegeven en wor-.


Manual Cover
2008 BMW Motorrad R 1200 S Handleiding Image


General
Year 2008
Make BMW Motorrad
Model R 1200 S
Language Dutch
Pages 157
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB



BMW Motorrad R 1200 S Models

Privacy Policy    Contact us