2014 BMW R nineT — Manualul de utilizare

Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2014 BMW R nineT
Pages: 143
File size: 2 MB

Descarca Manual


Manual Descriere
În plus, obţineţi informaţii despre întreţinere şi îngrijire, care servesc la siguranţa în funcţionare şi în trafic, precum şi menţinerii valorii motocicletei dvs. Dacă şi reglaj, precum şi în timpul luţiei motocicletelor, se ţine doriţi să vă faceţi o idee generală crărilor de întreţinere. De aici pot sunt posibile diferenţe, specifice rezulta eventuale diferenţe între diferitelor ţări, faţă de motocicleta aceste instrucţiuni de utilizare şi prezentată.

De aceea, vă rugăm z Indicaţii generale tea sunt descrise în instrucţiuni să aveţi înţelegere în legătură cu separate. Afişarea kilometrilor maxim rămaşi până la următorul service: 1000 km 100 km (Termenul de service va fi decrementat în etape. Din acest motiv, cantitatea termediul martorilor de avertizare dent, vor fi indicate prin martorul de combustibil rămas nu poate fi corespunzători.

În funcţie de urgenţa bustibil, va fi afişată automat disavertizării, martorul de avertizare tanţa rămasă parcursă deja (cursă generală se aprinde roşu sau galde rezervă). Distanţa rămasă de parcurs cu Dacă afişajul din domeniul de cantitatea de rezervă depinde de valori din partea de sus 2 represtilul de condus (de consum) şi zintă o avertizare, acest lucru va fi de cantitatea de combustibil dissimbolizat prin triunghiul de averponibilă de la punctul de conectizare 3. Unitatea de control electronic a cicletei aflate pe cheia de conmotorului a diagnosticat o defectact.


Use of Cookies    Contact us