2016 BMW R nineT — Navodila za uporabo

Posted on 10 Mar, 2016
Model: 2016 BMW R nineT
Pages: 155
File size: 2 MB

Prenos Manual


Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti 01 49 8 559 251 vašega vozila. Razen Iz tega lahko izhajajo morebitna tega so v posameznih državah odstopanja med temi navodili za uporabo in vašim motornim kole-. Zaradi tega je količino metrov za predčasni servis znorezervnega goriva težko točno traj območja prikaza, se preostali določiti.

Odvisno 3 Števec kilometrov za rezervno od nujnosti opozorila se prižge gorivo bo ponastavljen, če je po rdeča ali rumena splošna opozo23 točenju goriva več kot rezervrilna lučka. Če je v zgornjem območju vrednosti 2 prikazano opozorilo, se Opozorilni prikazi pokaže varnostni trikotnik 3. Opozorila, za katera ni posebnih opozorilnih lučk, so prikazana s splošno opozorilno lučko 1 v povezavi z opozorilnim napisom.

Zaklepanje ključavnice da krmilna naprava motorja dovokrmila ljenje za zagon motorja. Na veobrnite v levo, da zaklenete Kontaktni ključ obrnite v poločfunkcijskem ekranu se prikaže ključavnico krmila. V ta namen morate s sabo prinesti vse druge ključe motornega Elektronska blokada kolesa.


Use of Cookies    Contact us