2014.5 BMW Motorrad S 1000 R Navodila za uporabo

2014.5 BMW Motorrad S 1000 R Navodila za uporabo
Posted on 23 Sep, 2015
Model: 2014.5 BMW Motorrad S 1000 R
Pages: 170


File size: 2 MB

Download from BMW-Motorrad.com

Ročno Opis
Razen tega boste v njih dobili informacije v zvezi z vzdrževanjem in nego, ki so pomembne tako za obratovalno in prometno varnost kakor tudi za ohranitev vrednosti vašega vozila. Razen tega so v posameznih drIz tega lahko izhajajo morebižavah možna tudi določena odtna odstopanja med temi nastopanja od predstavljenega movodila za uporabo in vzdrževatornega kolesa. Opozorilni prikazi lučke in opozorilni simboli, opozo3 rilni napisi pa se izmenjujejo.

Odvisno od nujnosti opozorila se prižge rdeča ali rumena splošna opozorilna lučka. Če je temperatura hladilne moč motorja ali celotno območje števila vrtljajev, kot ste Uporabite nadomestni ključ. Najbolje je, da s sabo sveti v rumeni barvi (samo predstavlja varnostno tveprevažate ustrezna nadomestna če izpadeta obe lučki za parkirno ganje, saj drugi udeleženci v prosvetila.

Doseg 1 daje informacijo o tem, kolikšno pot je še mogoče prevoziti s preostalim gorivom. Takšna situacija se lahko pojavi, če je bil akumuPrikaz maksimalne preolator odklopljen daljše časovno stale poti do naslednjega obdobje. Ključ obrnite v položaj 1 in pri Centralno zaklepanje tem nekoliko premaknite krmilo.


Manual Cover
2014.5 BMW Motorrad S 1000 R Navodila za uporabo Image


General
Year 2014.5
Make BMW Motorrad
Model S 1000 R
Language Slovenian
Pages 170
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB

Privacy Policy    Contact us