2014 Ducati Diavel Handleiding

2014 Ducati Diavel Handleiding
Posted on 18 Mar, 2016
Model: 2014 Ducati Diavel
Pages: 255


File size: 3 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Deze handleiding is een onderdeel van de motorfiets en moet gedurende de hele levensduur ervan worden bewaard. De kwaliteit en veiligheid van Ducati motorfietsen worden constant bijgewerkt met aanpassingen en ontwikkelingen op het gebied van het ontwerp, de uitrusting en de accessoires. Om deze reden kan het zijn dat u verschillen opmerkt als u de afbeeldingen met uw nieuwe motorfiets vergelijkt.

De verveelvoudiging of openbaarmaking, ook gedeeltelijk, van de inhoud van deze uitgave is absoluut verboden. In deze handleiding geval van verkeerd of onvoldoende onderhoud of het treft u alle aanwijzingen voor klein onderhoud. Er bestaat kans op schade aan de motorfiets en/ Lees deze handleiding helemaal door alvorens u van of de componenten ervan.

Let op Het niet naleven van deze voorschriften kan gevaarlijke situaties en ernstig persoonlijk letsel met mogelijk dodelijk gevolg aan de bestuurder of andere personen veroorzaken. Let op Door offroad-gebruik kan men de beheersing over de motorfiets verliezen en kan schade of letsel, met mogelijk dodelijke afloop worden veroorzaakt. Let op Deze motorfiets mag niet worden gebruikt voor het slepen van een aanhanger of met een zijspan, aangezien men daardoor de beheersing over de motorfiets kan verliezen en ongevallen kunnen ontstaan.


Manual Cover
2014 Ducati Diavel Handleiding Image


General
Year 2014
Make Ducati
Model Diavel
Language Dutch
Pages 255
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us