2012 Ducati Hypermotard 1100 EVO — Handleiding

Posted on 18 Mar, 2016
Model: 2012 Ducati Hypermotard 1100 EVO
Pages: 111
File size: 4 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Gezien de constante inspanning voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Houd u met aan te brengen die de technische evolutie van haar name aan de voorschriften voor het inrijden van de producten noodzakelijk maakt. We hebben bovendien een informatiedesk in het leven geroepen voor Ducatisti en fans, zodat ze de beschikking hebben over suggesties en handige tips.

Opgelet Deze handleiding maakt integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe eigenaar te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de Eerst lezen voordat u de motorfiets gebruikt.

Rijd voorzichtig op kruispunten, bij het verlaten van een privé- Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring. Leen de motorfiets niet uit aan onervaren bestuurders of Rook nooit tijdens het tanken. De De motor, de uitlaatpijp en de geluiddempers blijven nog lang uitlaatgassen zijn giftig en kunnen bewusteloosheid of heet nadat de motor is uitgezet.


Use of Cookies    Contact us