2019 Ducati Hypermotard 950 — Handleiding

Posted on 13 Sep, 2019
Model: 2019 Ducati Hypermotard 950
Pages: 313


File size: 7 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Deze systemen zijn zodanig ontwikkeld dat deze bij het merendeel van de manoeuvres werken. In elke sleutel is een elektronische inrichting aangebracht die bij het starten het afgegeven signaal moduleert aan de hand van een speciale antenne die in de startschakelaar is aangebracht. De regeleenheid herkent de sleutel aan de hand van dit wachtwoord en maakt het uitsluitend in dit geval mogelijk dat de motor start.

Op deze manier wordt gewaarborgd dat eventueel verloren sleutels de motor niet kunnen starten. De compressie kan op de linker veerpoot en de rebound kan op de rechter veerpoot worden afgesteld. Regel de veervoorspanning vanuit deze stand door de stelschroef rechtsom te draaien.

Draai met een haaksleutel aan de moer voor het afstellen van de voorspanning. Stel de voorspanning van de schokdemper achter af op de maximum waarde als u van plan bent met een passagier en bagage te gaan rijden om zo het dynamische gedrag van de motorfiets te verbeteren en eventuele interferentie met de grond te vermijden. Het kan zijn dat het nodig is om de hydraulische schokdemping hiervoor in extensie af te stellen.


Use of Cookies    Contact us