2003 Ducati Monster 620 Manuel du propriétaire

2003 Ducati Monster 620 Manuel du propriétaire
Posted on 30 Jun, 2016
Model: 2003 Ducati Monster 620
Pages: 144


File size: 3 MB

Télécharger Manuel

Description du manuel
Alle inlichtingen in deze Omdat wij ons voortdurend inspannen voor een steeds handleiding zijn bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Opgelet Deze aanwijzingen maken integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. In de geldigheidsperiode van de garantie Alle richtingaanduidingen (links en rechts) gaan uit van de mag er aan geen enkel component worden geknoeid en mag rijrichting van de motorfiets.

Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Nuttige informatie voor veilig reizen Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden. Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine op Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring.

Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn voor Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of mensen de gezondheid. Als brandstofdruppeltjes op uw huid of kleren die geen wettelijk rijbewijs hebben. Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor ergens Draag geen wijde kleren die achter onderdelen kunnen onbewaakt laat staan.


Manual Cover
2003 Ducati Monster 620 Manuel du propriétaire Image


General
Year 2003
Make Ducati
Model Monster 620
Language French
Pages 144
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB



Ducati Monster 620 Models

Privacy Policy    Contact us