2008 Ducati Monster 696 Handleiding

2008 Ducati Monster 696 Handleiding
Posted on 27 Sep, 2015
Model: 2008 Ducati Monster 696
Pages: 118


File size: 9 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Omdat wij ons constant inspannen voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. We hebben bovendien een informatiedesk in het leven geroepen voor Ducati-liefhebbers en fans, zodat ze de beschikking hebben over suggesties en handige tips. Opgelet Deze handleiding maakt integraal deel uit van de motorfiets en dient aan de nieuwe eigenaar te worden overhandigd als de motor wordt verkocht.

Bovendien blijft uw motorfiets door de toepassing van deze informatie blijvend goede prestaties leveren. De garantie is niet geldig voor motorfietsen Meer informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens de geldigheidsperiode van de garantie mag er geen enkele Alle richtingaanduidingen (links of rechts) gaan uit van de component worden veranderd en mag er niets worden rijrichting van de motorfiets.

Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de Eerst lezen voordat u de motor gebruikt. Rijd voorzichtig op kruispunten, bij het verlaten van privéRijd nooit zonder rijbewijs; om met deze motorfiets te rijden terrein of parkeerplaats of als u de autoweg oprijdt.


Manual Cover
2008 Ducati Monster 696 Handleiding Image


General
Year 2008
Make Ducati
Model Monster 696
Language Dutch
Pages 118
Filetype PDF (Download)
File size 9 MB

Privacy Policy    Contact us