2005 Ducati Multistrada 1000 DS Owner's Manual

2005 Ducati Multistrada 1000 DS Owner's Manual
Posted on 27 Sep, 2015
Model: 2005 Ducati Multistrada 1000 DS
Pages: 200


File size: 5 MB

Download Manual

Manual Description
Alle informatie in deze Omdat wij ons altijd inspannen voor een steeds betere handleiding is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Opgelet Deze aanwijzingen maken integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. De garantie is niet geldig voor motorfietsen die worden Opmerkingen gebruikt voor wedstrijden.

Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden. Let goed op op kruispunten, als u een privé-ruimte of een Rijd nooit zonder rijbewijs; om met deze motorfiets te parking verlaat of als u de autoweg oprijdt. Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine op Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of de motor of op de uitlaatpijp.

De rijder en de passagier dienen altijd aangepaste kleding Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn en een valhelm te dragen. Als brandstofdruppeltjes op uw huid Draag geen wijde kleren die in de motor verstrikt kunnen of kleren komen, was deze dan onmiddellijk met water en rakenof het zicht kunnen belemmeren. De Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor ergens uitlaatgassen zijn giftig en kunnen bewusteloosheid en onbewaakt laat staan.


Manual Cover
2005 Ducati Multistrada 1000 DS Owner's Manual Image


General
Year 2005
Make Ducati
Model Multistrada 1000 DS
Language English
Pages 200
Filetype PDF (Download)
File size 5 MBDucati Multistrada 1000 DS Models

Privacy Policy    Contact us