2017 Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak Handleiding

2017 Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak Handleiding
Posted on 2 Nov, 2016
Model: 2017 Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak
Pages: 387


File size: 6 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Houd uw handen en kleding buiten bereik van de koelventilator aangezien deze automatisch wordt opgestart. We raden u aan het framenummer van uw motorfiets in de onderstaande ruimte te noteren. We raden u aan om het nummer van de motor van uw motorfiets in de onderstaande ruimte te noteren.

Het systeem functioneert aan een grotere tolerantie heeft en dus minder snel het de hand van acht verschillende interventieniveaus die systeem laat ingrijpen. Het gegeven wordt weergegeven door het van links naar rechts oplichten van de streepjes van de bargraph die horen bij het toerental van de motor. De bestuurder moet altijd bedenken dat actieve veiligheidssystemen een preventieve functie hebben.

De actieve elementen helpen de bestuurder om het vervoermiddel te controleren zodat de besturing hiervan eenvoudiger en zo veilig mogelijk is. Voor remmen in moeilijke situaties is veel een lichte pulserende weerstand in het rempedaal en rijdeskundigheid nodig. Dit is een elektrisch-hydraulisch dus worden de reminstallaties voor en achter ook bij mechanisme dat de druk in het remcircuit beheert op de inclinatie van het voertuig beheerd.


Manual Cover
2017 Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak Handleiding Image


General
Year 2017
Make Ducati
Model Multistrada 1200 Pikes Peak
Language Dutch
Pages 387
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB



Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak Models

Privacy Policy    Contact us