2016 Ducati Multistrada 1200 S D-air Handleiding

2016 Ducati Multistrada 1200 S D-air Handleiding
Posted on 13 Sep, 2019
Model: 2016 Ducati Multistrada 1200 S D-air
Pages: 447
File size: 7 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De menu-pagina is niet beschikbaar als de functie ontbreekt of tijdelijk gedeactiveerd is. Bovenaan op het display geeft het instrumentenpaneel een tekst weer die het traject van de menu's en submenu's tijdens de navigatie van de setting-functies voorstelt. Het menu waarin u de gekozen rijstijl kunt personaliseren wordt geopend.

De mogelijke instellingen worden weergegeven in het onderstaande menu met rechts de actueel ingestelde waarde. Het wissen is een unieke commando waarbij alle opgeslagen rondes gewist worden. Vervolgens kan het weer worden betreden om het paren opnieuw uit te voeren.

De inclinatie-/stuurlichten worden gebruikt voor een betere verlichting van de bocht of dat deel van de weg in de buurt van de hoek aan de voorkant van het voertuig aan de zijde waarnaar zal worden gestuurd. De cornering-lichten rechts worden geactiveerd als de buighoek naar rechts voert; de cornering-lichten links worden geactiveerd als de buighoek naar links voert. Elke sleutel bevat in zijn greep een elektronisch systeem dat tot taak heeft om een signaal te moduleren.


Manual Cover
2016 Ducati Multistrada 1200 S D-air Handleiding Image


General
Year 2016
Make Ducati
Model Multistrada 1200 S D-air
Language Dutch
Pages 447
Filetype PDF (Download)
File size 7 MB

Privacy Policy    Contact us