2012 Ducati Multistrada 1200 S Sport Handleiding

2012 Ducati Multistrada 1200 S Sport Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2012 Ducati Multistrada 1200 S Sport
Pages: 199


File size: 21 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Gezien de constante inspanning voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Houd u met aan te brengen die de technische evolutie van haar name aan de voorschriften voor het inrijden van de producten noodzakelijk maakt. Deze handleiding is een integrerend deel van de motorfiets en dient in het geval van verkoop aan de nieuwe Veel rijplezier! bezitter te worden overhandigd.

Deze reserveonderdelen passen altijd en staan garant voor een perfect rijdende motorfiets die lang Belangrijk meegaat. De garantie zal niet erkend worden voor voertuigen die gebruikt worden voor wedstrijden of Opmerkingen waarvoor gebrek aan onderhoud wordt vastgesteld. Tijdens Meer informatie over de uit te voeren de garantieperiode is het verboden de componenten onklaar werkzaamheden.

Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de Eerst lezen voordat u de motorfiets gebruikt. Rijd voorzichtig op kruispunten, bij het verlaten van een privé- Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring. Leen de motorfiets niet uit aan onervaren bestuurders of Rook nooit tijdens het tanken.


Manual Cover
2012 Ducati Multistrada 1200 S Sport Handleiding Image


General
Year 2012
Make Ducati
Model Multistrada 1200 S Sport
Language Dutch
Pages 199
Filetype PDF (Download)
File size 21 MB



Ducati Multistrada 1200 S Sport Models

Privacy Policy    Contact us