2010 Ducati Multistrada 1200 S Touring Handleiding

2010 Ducati Multistrada 1200 S Touring Handleiding
Posted on 27 Sep, 2015
Model: 2010 Ducati Multistrada 1200 S Touring
Pages: 195


File size: 21 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Gezien de constante inspanning voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Houd u met aan te brengen die de technische evolutie van haar name aan de voorschriften voor het inrijden van de producten noodzakelijk maakt. Deze handleiding is een integrerend deel van de motorfiets en dient in het geval van verkoop aan de nieuwe Veel rijplezier! bezitter te worden overhandigd.

Bovendien blijft uw motorfiets door de toepassing van deze informatie blijvend goede prestaties leveren. Het niet naleven van deze voorschriften kan gevaarlijke Ons uiterst gespecialiseerde personeel beschikt over alle situaties veroorzaken met ernstige verwondingen en zelfs uitrustingen en apparatuur die nodig zijn voor perfect dodelijke afloop tot gevolg. Deze reserveonderdelen passen altijd en Er bestaat kans op schade aan de motorfiets en/of de staan garant voor een perfect rijdende motorfiets die lang componenten ervan.

Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de Eerst lezen voordat u het voertuig gebruikt. Rijd voorzichtig op kruispunten, bij het verlaten van een privé- Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring.


Manual Cover
2010 Ducati Multistrada 1200 S Touring Handleiding Image


General
Year 2010
Make Ducati
Model Multistrada 1200 S Touring
Language Dutch
Pages 195
Filetype PDF (Download)
File size 21 MB

Privacy Policy    Contact us