2014 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air Handleiding

2014 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air Handleiding
Posted on 18 Mar, 2016
Model: 2014 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air
Pages: 317
File size: 14 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Deze handleiding is een onderdeel van de motorfiets en moet gedurende de hele levensduur ervan worden bewaard. De kwaliteit en veiligheid van Ducati motorfietsen worden constant bijgewerkt met aanpassingen en ontwikkelingen op het gebied van het ontwerp, de uitrusting en de accessoires. Om deze reden kan het zijn dat u verschillen opmerkt als u de afbeeldingen met uw nieuwe motorfiets vergelijkt.

De verveelvoudiging of openbaarmaking, ook gedeeltelijk, van de inhoud van deze uitgave is absoluut verboden. In deze handleiding geval van verkeerd of onvoldoende onderhoud of het treft u alle aanwijzingen voor klein onderhoud. Er bestaat kans op schade aan de motorfiets en/ Lees deze handleiding helemaal door alvorens u van of de componenten ervan.

Let op Het niet naleven van deze voorschriften kan gevaarlijke situaties en ernstig persoonlijk letsel met mogelijk dodelijk gevolg aan de bestuurder of andere personen veroorzaken. Let op Het totaalgewicht van het motorvoertuig rijklaar met bestuurder, passagier, bagage en extra accessoires mag niet meer dan 430kg/948lb bedragen. Het elektronische systeem van de jas/het gilet is systeem in het kledingstuk - jas of gilet uitgeschakeld is de beveiliging van de bestuurder en communiceert met de regeleenheid en de passagier dus gedeactiveerd.


Manual Cover
2014 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air Handleiding Image


General
Year 2014
Make Ducati
Model Multistrada 1200 S Touring D|air
Language Dutch
Pages 317
Filetype PDF (Download)
File size 14 MB

Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air Models

Privacy Policy    Contact us