2019 Ducati Multistrada 1260 Enduro — Handleiding

Posted on 13 Sep, 2019
Model: 2019 Ducati Multistrada 1260 Enduro
Pages: 427
File size: 8 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Het wissen is een unieke commando waarbij alle opgeslagen rondes gewist worden. Na enkele seconden wordt het vorige systeem op wanneer de gebruiker zich houdt aan de scherm weer weergegeven. Door de wijziging van de wielophanging kan de rijstijl van het voertuig wijzigen.

Zodra u de knop loslaat sluit het instrumentenpaneel de weergave af en wordt de nieuwe instelling opgeslagen. Naast elk apparaat wordt de bijbehorende icoon weergegeven dat het type aanduidt. Vervolgens wordt de telefoon overgaan op het moment dat een gesprek functionering van de speler hervat.

In dit geval moet u tevens de applicatie gebruiker worden gemeld aan de hand van de verbonden aan de muziek van uw smartphone aanvraag voor toestemming voor de melding van starten nadat u de speler via het berichten. De nieuwe activering van de functie en dus de registratie van de rondetijden begint bij de positie na die van de laatst opgeslagen ronde. De functie kan onmiddellijk bij de inschakeling van het instrumentenpaneel geactiveerd worden.


Use of Cookies    Contact us