2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour Handleiding

2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour Handleiding
Posted on 9 Apr, 2020
Model: 2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour
Pages: 415


File size: 8 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Daarentegen wordt de instelling van een telkens grotere belasting tot de instelling met een passagier en tassen voor gebruik op offroad wegen met zeer onregelmatig terrein en een sportieve rijstijl aanbevolen. In het specifieke menu van het instrumentenpaneel kunt u ook de instelling van de voorspanning wijzigen. De bestuurder kan dus altijd voor iedere situatie de optimale voorspanning instellen.

Het systeem kan niet optimaal functioneren als de motor rijdt met een aangegeven belasting die niet met de werkelijk overeenstemt. Wijzigingen aan de componenten van het systeem zijn van invloed op het systeem en dus het voertuig. Het instrumentenpaneel ontvangt informatie over de versnelling van het voertuig en geeft de waarde op het display weer.

In dit geval moet de versnellingsbak bewogen worden tot de versnelling correct wordt aangegeven. De waarde van de kilometerteller wordt permanent opgeslagen en kan op geen enkele wijze gereset worden. Deze functie geeft de resterende hoeveelheid brandstof in de brandstoftank weer.


Manual Cover
2020 Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour Handleiding Image


General
Year 2020
Make Ducati
Model Multistrada 1260 S Grand Tour
Language Dutch
Pages 415
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB



Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour Models

Privacy Policy    Contact us