2020 Ducati Multistrada 950 S Handleiding

2020 Ducati Multistrada 950 S Handleiding
Posted on 9 Apr, 2020
Model: 2020 Ducati Multistrada 950 S
Pages: 417


File size: 8 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Tijdens de normale functionering van het voertuig zal het instrumentenpaneel bij de activering van een melding automatisch de aanwezigheid van de warning op het display weergeven. Het instrumentenpaneel beheert de signalering van storingen zodat in reële tijd afwijkend gedrag van het voertuig vastgesteld kan worden. Met deze functie kunt u de verwarmde handgrepen activeren en regelen als de verwarmde handgrepen op het voertuig geïnstalleerd zijn.

De handgrepen worden automatisch bij het starten van de motor geactiveerd. In het geval van de foutmelding "sensor zijstandaard" geeft het instrumentenpaneel de melding "zijstandaard geopend" weer. De inclinatie-/stuurlichten worden gebruikt voor een betere verlichting van de bocht of dat deel van de weg in de buurt van de hoek aan de voorkant van het voertuig aan de zijde waarnaar zal worden gestuurd.

De cornering-lichten rechts worden geactiveerd als de buighoek naar rechts voert; de cornering-lichten links worden geactiveerd als de buighoek naar links voert. De automatische uitschakelsystemen zijn hulpsystemen voor de bestuurder. Deze systemen zijn zodanig ontwikkeld dat deze bij het merendeel van de manoeuvres werken.


Manual Cover
2020 Ducati Multistrada 950 S Handleiding Image


General
Year 2020
Make Ducati
Model Multistrada 950 S
Language Dutch
Pages 417
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB



Ducati Multistrada 950 S Models

Privacy Policy    Contact us