2007 Ducati SportClassic Sport 1000 S Handleiding

2007 Ducati SportClassic Sport 1000 S Handleiding
Posted on 27 Sep, 2015
Model: 2007 Ducati SportClassic Sport 1000 S
Pages: 84


File size: 3 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Omdat wij ons constant inspannen voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. We hebben bovendien een informatiedesk in het leven geroepen voor Ducati-liefhebbers en fans, zodat ze de beschikking hebben over suggesties en handige tips. Opgelet Deze handleiding maakt integraal deel uit van de motorfiets en dient aan de nieuwe eigenaar te worden overhandigd als de motor wordt verkocht.

Bovendien blijft uw motorfiets door de toepassing van deze informatie blijvend goede prestaties leveren. Het niet naleven van deze voorschriften kan gevaarlijke Ons uiterst gespecialiseerde personeel beschikt over alle situaties veroorzaken met ernstige verwondingen en zelfs uitrustingen en machines die nodig zijn voor perfect dodelijke afloop tot gevolg. De garantie is niet geldig voor motorfietsen Opmerkingen die worden gebruikt voor wedstrijden.

Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Nuttige informatie voor veilig reizen Gebruik altijd en tijdig tevoren de richtingaanwijzers om aan te duiden dat u van richting gaat veranderen of een andere rijbaan kiest. Rijd voorzichtig op kruispunten, bij het verlaten van privéVaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring.


Manual Cover
2007 Ducati SportClassic Sport 1000 S Handleiding Image


General
Year 2007
Make Ducati
Model SportClassic Sport 1000 S
Language Dutch
Pages 84
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB



Ducati SportClassic Sport 1000 S Models

Privacy Policy    Contact us