2007 Ducati SportTouring ST3 S ABS Handleiding

2007 Ducati SportTouring ST3 S ABS Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2007 Ducati SportTouring ST3 S ABS
Pages: 112


File size: 4 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Alle informatie in deze handleiding Omdat wij ons altijd inspannen voor een steeds betere is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Opgelet Deze aanwijzingen maken integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. De Alle richtingaanduidingen (links en rechts) gaan uit van de garantie is niet geldig voor motorfietsen die worden gebruikt rijrichting van de motorfiets.

In de geldigheidsperiode van de garantie mag er aan geen enkel component worden geknoeid en mag niets worden gemodificeerd of vervangen door andere, niet originele delen. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden.

Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine op Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring. Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn voor Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of mensen de gezondheid. Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor ergens Draag geen wijde kleren die in de motor verstrikt kunnen onbewaakt laat staan.


Manual Cover
2007 Ducati SportTouring ST3 S ABS Handleiding Image


General
Year 2007
Make Ducati
Model SportTouring ST3 S ABS
Language Dutch
Pages 112
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Ducati SportTouring ST3 S ABS Models

Privacy Policy    Contact us