2006 Ducati SportTouring ST3S ABS — Manuel du propriétaire

Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2006 Ducati SportTouring ST3S ABS
Pages: 228
File size: 5 MB

Télécharger Manuel


Description du manuel
Alle informatie in deze Omdat wij ons altijd inspannen voor een steeds betere handleiding is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Opgelet Deze aanwijzingen maken integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. Het niet naleven van deze voorschriften kan Ons uiterst gespecialiseerd personeel beschikt over alle gevaarlijke situaties veroorzaken met ernstige, tot uitrustingen en machines die nodig zijn voor perfect dodelijke, verwondingen.

In de geldigheidsperiode van de garantie mag er aan geen enkel component worden Alle richtingaanduidingen (links en rechts) gaan uit van de geknoeid en mag niets worden gemodificeerd of rijrichting van de motorfiets. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Nuttige informatie voor veilig reizen Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden.

Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine op de Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring. Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn voor Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of mensen de gezondheid. Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor ergens Draag geen wijde kleren die in de motor verstrikt kunnen raken onbewaakt laat staan.


Use of Cookies    Contact us