2010 Ducati Streetfighter Streetfighter S Handleiding

2010 Ducati Streetfighter Streetfighter S Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2010 Ducati Streetfighter Streetfighter S
Pages: 121
File size: 6 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Welkom in de club van de Ducati-liefhebbers, u heeft een uitstekende keuze gemaakt. Wij denken dat u deze nieuwe Ducati niet alleen als normaal vervoermiddel zal gebruiken, maar ook voor lange reizen. Voor reparaties en advies kunt u contact opnemen met één van onze erkende servicecentra.

Opgelet Deze handleiding is een integrerend deel van de motorfiets en dient aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Nuttige informatie voor veilig reizen Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden.

Opgelet Let goed op kruispunten, als u een privé-ruimte of een parkeerplaats verlaat of als u de snelweg oprijdt. Als brandstofdruppeltjes op uw huid of Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of mensen kleren komen, was deze dan onmiddellijk met water en zeep die geen geldig rijbewijs hebben. Draag geen wijde kleren of accessoires die in de bedieningen De motor, de uitlaatpijp en de geluidsdempers blijven nog verstrikt kunnen raken of het zicht kunnen belemmeren.


Manual Cover
2010 Ducati Streetfighter Streetfighter S Handleiding Image


General
Year 2010
Make Ducati
Model Streetfighter Streetfighter S
Language Dutch
Pages 121
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us