2014 Ducati Superbike 1199 Panigale Handleiding

2014 Ducati Superbike 1199 Panigale Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2014 Ducati Superbike 1199 Panigale
Pages: 267
File size: 8 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Deze handleiding is een onderdeel van de motorfiets en moet gedurende de hele levensduur ervan worden bewaard. De kwaliteit en veiligheid van Ducati motorfietsen worden constant bijgewerkt met aanpassingen en ontwikkelingen op het gebied van het ontwerp, de uitrusting en de accessoires. Om deze reden kan het zijn dat u verschillen opmerkt als u de afbeeldingen met uw nieuwe motorfiets vergelijkt.

De verveelvoudiging of openbaarmaking, ook gedeeltelijk, van de inhoud van deze uitgave is absoluut verboden. U heeft een onderhoudsbeurten, waarbij uitsluitend gebruik uitstekende keuze gemaakt. U verliest het recht op garantie als u ervan behouden wordt door het onderhoudsplan onderdelen, ook slechts gedeeltelijk, wijzigt of nauwgezet in acht te nemen en door originele onklaar maakt.

Let op Het niet naleven van deze voorschriften kan gevaarlijke situaties en ernstig persoonlijk letsel met mogelijk dodelijk gevolg aan de bestuurder of andere personen veroorzaken. Let op Bij het gebruik op onverharde wegen of voor de motorcross kan de macht over het stuur en dus over de motor verloren gaan en ernstige schade aan de motor of letsel met mogelijk dodelijk gevolg veroorzaken. Let op De motorfiets mag niet gebruikt worden voor het slepen van een aanhanger of een sidecar, aangezien in dit geval de macht over het stuur en dus over de motorfiets verloren kan gaan met mogelijke ongevallen van dien.


Manual Cover
2014 Ducati Superbike 1199 Panigale Handleiding Image


General
Year 2014
Make Ducati
Model Superbike 1199 Panigale
Language Dutch
Pages 267
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB

Privacy Policy    Contact us