2012 Ducati Superbike 1199 Panigale S Handleiding

2012 Ducati Superbike 1199 Panigale S Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2012 Ducati Superbike 1199 Panigale S
Pages: 248


File size: 13 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Wij denken dat u deze die zijn gemaakt tijdens het samenstellen van deze nieuwe Ducati niet alleen als normaal vervoermiddel, gebruiks- en onderhoudshandleiding. We hebben bovendien een informatiedesk in het leven geroepen voor Ducatisti” en fans, zodat ze de beschikking hebben over suggesties en handige tips. Belangrijk De verveelvoudiging of openbaarmaking, ook gedeeltelijk, van de inhoud van deze uitgave is absoluut verboden.

Opgelet Deze handleiding is een integrerend deel van de motorfiets en dient in het geval van verkoop aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd. Aanwijzingen van algemene Tijdens de garantieperiode is het verboden de componenten onklaar te maken, te wijzigen of te aard vervangen met niet originele reserveonderdelen. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg.

Ons uiterst gespecialiseerde personeel beschikt over alle uitrustingen en apparatuur die nodig zijn voor De motor gaat langer mee als u dit voorschrift naleeft, perfect uitgevoerde reparaties en onderhoudsbeurten, waardoor de noodzaak voor reviseren en afstellingen waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van zal afnemen. Deze reserveonderdelen passen altijd en staan garant voor Opgelet een perfect rijdende motorfiets die lang meegaat. Het gebruik van dergelijke brandstof kan ernstige schade De garantie is echter niet van toepassing op aan de motor en de onderdelen van de motorfiets motorfietsen die gebruikt worden in wedstrijden of als veroorzaken.


Manual Cover
2012 Ducati Superbike 1199 Panigale S Handleiding Image


General
Year 2012
Make Ducati
Model Superbike 1199 Panigale S
Language Dutch
Pages 248
Filetype PDF (Download)
File size 13 MB



Ducati Superbike 1199 Panigale S Models

Privacy Policy    Contact us