2004 Ducati Superbike 749 S Manuel du propriétaire

2004 Ducati Superbike 749 S Manuel du propriétaire
Posted on 30 Jun, 2016
Model: 2004 Ducati Superbike 749 S
Pages: 184


File size: 4 MB

Télécharger Manuel

Description du manuel
Alle informatie in deze Omdat wij ons constant inspannen voor een steeds handleiding is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. Opgelet Deze aanwijzingen maken integraal deel uit van de motorfiets en dienen aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd als de motor wordt verkocht. In de geldigheidsperiode van Alle richtingaanduidingen (links en rechts) gaan uit van de garantie mag er geen enkel component worden de rijrichting van de motorfiets.

Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg. Nuttige informatie voor veilig reizen Zorg ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent en rijd niet in de "dode hoek" van de voertuigen die voor u rijden. Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring.

Rijd nooit zonder rijbewijs; om met deze motorfiets te Rook nooit tijdens het tanken. Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of voor de gezondheid. Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor Draag geen wijde kleren die in motordelen kunnen blijven ergens onbewaakt laat staan.


Manual Cover
2004 Ducati Superbike 749 S Manuel du propriétaire Image


General
Year 2004
Make Ducati
Model Superbike 749 S
Language French
Pages 184
Filetype PDF (Download)
File size 4 MBDucati Superbike 749 S Models

Privacy Policy    Contact us