2012 Ducati Superbike 848 EVO Corse SE Handleiding

2012 Ducati Superbike 848 EVO Corse SE Handleiding
Posted on 1 Jul, 2016
Model: 2012 Ducati Superbike 848 EVO Corse SE
Pages: 126
File size: 6 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Deze handleiding is een integrerend deel van de Veel rijplezier! motorfiets en dient in het geval van verkoop aan de nieuwe bezitter te worden overhandigd. Aanwijzingen van algemene de componenten onklaar te maken, te wijzigen of te vervangen met niet originele reserveonderdelen. U verliest het recht op garantie als u benzine met een ethanolgehalte van meer dan 10% gebruikt.

Ons uiterst gespecialiseerde personeel beschikt over alle uitrustingen en apparatuur die nodig zijn voor perfect uitgevoerde reparaties en onderhoudsbeurten, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van originele Ducati reserveonderdelen. Deze reserveonderdelen passen altijd en staan garant voor een perfect rijdende motorfiets die lang meegaat. De garantie is echter niet van toepassing op motorfietsen die gebruikt worden in wedstrijden of als vastgesteld wordt dat de motorfiets onvoldoende onderhouden is.

Vraagt u vriendelijk deze handleiding aandachtig door te lezen zodat u kennis Opgelet verneemt van de eigenschappen van uw motorfiets. Deze kennis is handig in het geval van lange Vaak zijn ongevallen te wijten aan rijden zonder ervaring. Om met deze motorfiets te rijden, toe en hoopt dat de prestaties van uw motorfiets lange tijd dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.


Manual Cover
2012 Ducati Superbike 848 EVO Corse SE Handleiding Image


General
Year 2012
Make Ducati
Model Superbike 848 EVO Corse SE
Language Dutch
Pages 126
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us