2004 Ducati Superbike 999 Manuel du propriétaire

2004 Ducati Superbike 999 Manuel du propriétaire
Posted on 18 Mar, 2016
Model: 2004 Ducati Superbike 999
Pages: 203


File size: 5 MB

Télécharger Manuel

Description du manuel
Alle informatie in deze Omdat wij ons constant inspannen voor een steeds handleiding is bijgewerkt tot op de publicatiedatum. In de geldigheidsperiode van Alle richtingaanduidingen (links en rechts) gaan uit van de garantie mag er geen enkel component worden de rijrichting van de motorfiets. Overtreding hiervan heeft het onmiddellijk vervallen van de garantierechten tot gevolg.

Let goed op op kruispunten, als u een privé-ruimte of een parking verlaat of als u de autoweg oprijdt. Zet de motor altijd uit als u tankt en mors geen benzine Rijd nooit zonder rijbewijs; om met deze motorfiets te op de motor of op de uitlaatpijp. Leen de motor niet uit aan onervaren bestuurders of Tijdens het tanken komen dampen vrij die schadelijk zijn mensen die geen geldig rijbewijs hebben.

Als brandstofdruppeltjes op uw huid De bestuurder en de passagier dienen altijd een valhelm of kleren komen, was deze dan onmiddellijk af met water te dragen. Draag geen wijde kleren die in motordelen kunnen blijven Haal de sleutel altijd uit het contact als u de motor hangen of het zicht kunnen belemmeren. De giftige De motor, de uitlaatpijp en de geluidsdempers blijven nog uitlaat- gassen kunnen tot bewusteloosheid en een snelle lang heet nadat de motor is uitgezet.


Manual Cover
2004 Ducati Superbike 999 Manuel du propriétaire Image


General
Year 2004
Make Ducati
Model Superbike 999
Language French
Pages 203
Filetype PDF (Download)
File size 5 MB



Ducati Superbike 999 Models

Privacy Policy    Contact us