2020 Honda AFRICA TWIN Handleiding

2020 Honda AFRICA TWIN Handleiding
Posted on 28 Jul, 2021
Model: 2020 Honda AFRICA TWIN
Pages: 377


File size: 20 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
U zult het voertuig vaker moeten onderhouden als u in de regen of met vol gas rijdt of nadat het voertuig is gewassen of is gevallen. Voer een servicebeurt uit als het aanslagniveau in het transparante gedeelte van de aftapslang te zien is. Inspecteer uw banden met het blote oog en gebruik een bandenspanningsmeter om de luchtdruk te meten alvorens op ruig terrein te rijden en wanneer u terugkeert naar de weg na het rijden op ruig terrein.

Controleer de bandenspanning eenmaal per maand of wanneer u denkt dat de spanning te laag is. Controleer de banden op tekenen van abnormale slijtage op het draagvlak. Om veilig te kunnen rijden moet u de banden vervangen wanneer de minimale profieldiepte is bereikt.

Volg alle aanwijzingen in dit instructieboekje betreffende de juiste bandenspanning en onderhoud. Een scheef ventiel wijst erop dat de binnenband in de buitenband glijdt of dat de band over de velg glijdt. De velgen zijn ontworpen voor tubeless banden en bij snel optrekken of remmen kan een band met binnenband op de velg gaan slippen waardoor de band snel leegloopt.


Manual Cover
2020 Honda AFRICA TWIN Handleiding Image


General
Year 2020
Make Honda
Model Africa Twin
Language Dutch
Pages 377
Filetype PDF (Download)
File size 20 MB



Honda Africa Twin Models

Privacy Policy    Contact us