2021 Honda CBF125NA/CB125R Handleiding

2021 Honda CBF125NA/CB125R Handleiding
Posted on 8 Jul, 2022
Model: 2021 Honda CBF125NA/CB125R
Pages: 124


File size: 7 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De eenheid van snelheid en afgelegde afstand is ingesteld en het display schakelt over naar het wijzigen van de eenheid van de brandstofverbruikmeter. De brandstofverbruikmeter is ingesteld en het display keert terug naar de normale weergave. Het knipperende staafsegment van de toerenteller toont het ingestelde toerental waarbij de toerentalindicator gaat branden en de numerieke toerenteller toont de waarde.

Tegelijkertijd toont het knipperende staafsegment het ingestelde toerental waarbij de toerentalindicator gaat branden en toont de numerieke toerenteller het toerentalinterval waarbij de toerentalindicator gaat branden. Het toerental waarbij de toerentalindicator gaat branden is ingesteld en de weergave schakelt over naar de instelling van het interval voor het toerental waarbij de toerentalindicator gaat branden. Het toerentalinterval waarbij de toerentalindicator gaat branden is ingesteld en de weergave schakelt over naar het aanpassen van de helderheid van de toerentalindicator.

De toerentalindicator schakelt over van knipperen naar permanent branden. De helderheid van de toerentalindicator is ingesteld en het display schakelt over naar het instellen van de weergave van de toerenteller. De momenteel geselecteerde weergavemodus is ingesteld en het display keert terug naar de normale weergave.


Manual Cover
2021 Honda CBF125NA/CB125R Handleiding Image


General
Year 2021
Make Honda
Model CBF125NA/CB125R
Language Dutch
Pages 124
Filetype PDF (Download)
File size 7 MB



Honda CBF125NA/CB125R Models

Privacy Policy    Contact us