2019 Honda CRF125F/FB — Handleiding

Posted on 23 Mar, 2020
Model: 2019 Honda CRF125F/FB
Pages: 132


File size: 5 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Wij bevelen u aan deze werkzaamheden over te laten aan deskundigen met de juiste uitrusting en ervaring. Oude en verouderde banden moeten worden gecontroleerd door experts om te bepalen of ze geschikt zijn voor verder gebruik. Banden met te weinig spanning kunnen op ruw terrein ook wielschade veroorzaken.

Volg alle instructies in dit instructieboekje met betrekking tot bandenspanning en onderhoud. Als u de bandenspanning controleert aan "warme" banden – ook al hebt u maar enkele kilometers met de motorfiets gereden – zal de gemeten bandenspanning hoger uitvallen. Laat nooit lucht uit warme banden lopen om ze op de hieronder aangegeven koude spanning te brengen.

Een band die gerepareerd is zal minder betrouwbaar zijn dan een nieuwe en u riskeert daarmee een gevaarlijke klapband tijdens de rit. Gebruikte banden mogen niet worden geïnstalleerd als de informatie over het vorige gebruik onbekend is. Gebruik altijd het soort banden en de bandenmaat die in dit instructieboekje worden aanbevolen.
Honda Modellen

Privacy Policy    Contact us