2021 Honda CRF300L Handleiding

2021 Honda CRF300L Handleiding
Posted on 8 Jul, 2022
Model: 2021 Honda CRF300L
Pages: 128


File size: 8 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Toont het brandstofverbruik sinds het terugstellen van de geselecteerde ritteller. Toont de gemiddelde snelheid sinds het terugstellen van de geselecteerde ritteller. De klok is ingesteld en het display schakelt over naar helderheid achtergrondverlichting instellen.

De achtergrondverlichting is ingesteld en de weergave schakelt over naar het wijzigen van de eenheid van snelheid en afgelegde afstand. De achtergrondverlichting is ingesteld en het display schakelt over naar het wijzigen van de eenheid van de brandstofverbruikmeter. De eenheid van snelheid en afgelegde afstand is ingesteld en het display schakelt over naar het wijzigen van de eenheid van de brandstofverbruikmeter.

De brandstofverbruikmeter is ingesteld en het display keert terug naar de normale weergave. Het knipperende staafsegment in de toerenteller toont het momenteel ingestelde toerental waarbij de toerentalindicator gaat branden en de numerieke toerenteller toont de waarde. Het toerental voor het oplichten van de toerentalindicator is ingesteld en de weergave schakelt over naar de instelling van het interval voor het oplichten van de toerentalindicator.


Manual Cover
2021 Honda CRF300L Handleiding Image


General
Year 2021
Make Honda
Model CRF300L
Language Dutch
Pages 128
Filetype PDF (Download)
File size 8 MB



Honda CRF300L Models

Privacy Policy    Contact us