2019 Tesla Model S Handleiding

2019 Tesla Model S Handleiding
Posted on 25 Feb, 2023
Model: 2019 Tesla Model S
Pages: 231


File size: 6 MB

Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om veilig te rijden en te allen tijde de controle over de auto te behouden. Kies altijd een veilige snelheid voor de verkeersen wegomstandigheden. Tik op een optie aan de linkerkant van het venster om de bijbehorende bedieningselementen en instellingen weer te geven.

De beschikbare opties voor de door u gekozen categorie bedieningselementen worden hier weergegeven. Snelbediening wordt standaard weergegeven om snel toegang te verschaffen tot gangbare functies. Sleep het schuifknopje om de helderheid van het instrumentenpaneel en touchscreen handmatig te regelen.

Gebruik altijd remmen om stil te blijven staan op een helling of het gaspedaal om een helling op te rijden. Het volume van de gesproken navigatie-aanwijzingen verhogen of verlagen door respectievelijk op of + te tikken. U kunt de gesproken navigatie-aanwijzingen ook tijdens een actieve navigatieroute uitschakelen door op het volumepictogram en dan op de lijst met aanwijzingen te tikken.


Manual Cover
2019 Tesla Model S Handleiding Image


General
Year 2019
Make Tesla
Model Model S
Language Dutch
Pages 231
Filetype PDF (Download)
File size 6 MB

Privacy Policy    Contact us