2023 Tesla Model Y Návod k obsluze

2023 Tesla Model Y Návod k obsluze
Posted on 17 Mar, 2023
Model: 2023 Tesla Model Y
Pages: 303
File size: 10 MB

Stáhněte si manuál

Online Viewer

Manuální Popis
Místo písemného zadávání textu zprávy stiskněte tlačítko mikrofonu na pravé straně volant a zadejte text zprávy hlasem. V závislosti na používaném telefonu a reproduktorech použitých při posledním hovoru vás může telefon vyzvat k výběru reproduktorů pro příchozí hovor. Hlasitost hovoru nastavíte otáčením levého tlačítka procházení během hovoru.

Veškeré poznámky související s událostí zobrazíte klepnutím na informační ikonu události. Do aplikace telefonu je integrována aplikace kalendáře umožňující snadné volání do místa vaší schůzky podle záznamu v kalendáři. Je integrována také do navigačního systému a umožňuje navigaci do místa konání události.

Zadávání hlasového příkazu zahájíte stisknutím a uvolněním tlačítka pravého kolečka na volant. Alarm deaktivujte klepnutím na libovolné tlačítko v mobilní aplikaci nebo se přístupovou kartou či klíčem dotkněte čtečky umístěné přibližně ve třetině výšky sloupku dveří řidiče. Snímač naklonění / vniknutí do kabiny se znovu automaticky aktivuje na začátku každého jízdního cyklu.


Manual Cover
2023 Tesla Model Y Návod k obsluze Image


General
Year 2023
Make Tesla
Model Model Y
Language Czech
Pages 303
Filetype PDF (Download)
File size 10 MB

Tesla Model Y Models

Privacy Policy    Contact us