2014 Yamaha Cygnus L Kullanım Kılavuzu

2014 Yamaha Cygnus L Kullanım Kılavuzu
Posted on 7 May, 2016
Model: 2014 Yamaha Cygnus L
Pages: 81


File size: 1 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
XC100 motosikletin tüm avantajlarından yararlanmak amacıyla lütfen bu elkitabını baştan sona okumak için zaman ayırın. Kullanım kılavuzu, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanım kılavuzunda motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur.

Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu yüzden kullanım kılavuzu basım tarihinde geçerli bilgiler verdiğinden, motosikletinizle kullanım kılavuzu arasında farklılıklar olabilir. Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın.

Başka bir sünizin düzgün ve güvenli bir şekilde kul- duğundan emin olmak amacıyla aracırücünün kör noktasına girmekten lanılmasından sorumlusunuz. Aslında, sürüş tekniklerine olduğu kadar kulla- durumunda kaza ve donanım hasarı kazaya karışmış pek çok sürücünanın uzmanlık seviyesine de bağlıdır. Sınırlarınızın içinde kalmak ri hakkında ehil bir kaynaktan ekotomobil/motosiklet kazalarının sizi kazalardan koruyacaktır.


Manual Cover
2014 Yamaha Cygnus L Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2014
Make Yamaha
Model Cygnus L
Language Turkish
Pages 81
Filetype PDF (Download)
File size 1 MB



Yamaha Cygnus L Models

Privacy Policy    Contact us