2005 Yamaha FJR1300A — Handleiding

Posted on 19 Sep, 2015
Model: 2005 Yamaha FJR1300A
Pages: 88


File size: 7 MB

Downloaden Handleiding


Manual Beschrijving
Deze gebruikershandleiding geeft instructies over bediening, inspectie en onderhoud van de motorfiets, terwijl ook wordt beschreven hoe u uzelf en anderen persoonlijk letsel en schade kunt besparen. Verder helpen allerlei tips in deze handleiding om uw motorfiets in optimale conditie te houden. Als er tenslotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan soms sprake zijn van kleine tegenstrijdigheden tussen uw motor en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen heeft over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Zonder oogbescherming wijzigingen kan het gebruik van uw motor den beide handen aan het stuur kan uw zicht door de rijwind verslechook onwettig worden. Wees uiterst voorzichtig voeten op de passagiersvoetsteukan blijven haken aan bedieningsbij het monteren van accessoires of het benen te houden. De motor kan door rijwind Let op het volgende wanneer u tot deze gerige leverbare accessoires te testen.


Yamaha Modellen

Use of Cookies    Contact us