2016 Yamaha FJR1300AS Bruksanvisning

2016 Yamaha FJR1300AS Bruksanvisning
Posted on 7 May, 2016
Model: 2016 Yamaha FJR1300AS
Pages: 118


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuell Beskrivning
Handboken ger dig inte bara anvisningar om hur du hanterar, kontrollerar och sköter din motorcykel, den ger dig även information om hur du ska skydda dig själv och andra från problem och skador. Dessutom får du många tips i handboken som gör att du kan hålla din motorcykel i bästa möjliga skick. Om du har ytterligare frågor ska du inte dra dig för att fråga din Yamaha-återförsäljare.

Kom bara ihåg att låta säkerheten gå först! Yamaha har alltid som mål att förbättra produktdesign och kvalitet. Av denna anledning, medan denna handbok innehåller den senast tillgängliga produktinformationen, kan det förekomma vissa skillnader mellan ditt fordon och denna handbok. Följ alla säkerhetsmeddelanden efter symbolen för att undvika personskador och dödsfall.

Kontakta en auktoriserad pekter av motorcykelkörning av en motorcykelåterförsäljare för grundkunnig person. Det är faktisk så att många fö Få professionell teknisk service enligt rare som är inblandade i olyckor inte den här ägarhandboken och/eller när har giltigt motorcykelkörkort. Nybörjare ska utbildas av en Känn din kompetens och din becertifierad instruktör.


Manual Cover
2016 Yamaha FJR1300AS Bruksanvisning Image


General
Year 2016
Make Yamaha
Model FJR1300AS
Language Swedish
Pages 118
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us