2010 Yamaha FZ1-N Handleiding

2010 Yamaha FZ1-N Handleiding
Posted on 19 Sep, 2015
Model: 2010 Yamaha FZ1-N
Pages: 100


File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
De Gebruikershandleiding geeft instructies voor de bediening, inspectie en het onderhoud van de machine en beschrijft hoe u uzelf en anderen kunt beschermen tegen persoonlijk letsel of schade. Verder helpen allerlei tips in deze handleiding om uw machine in optimale conditie te houden. Als er ten slotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

En vergeet niet, veiligheid voor alles! Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan soms sprake zijn van kleine tegenstrijdigheden tussen uw machine en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen hebt over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Volg alle veiligheidsaanwijzingen bij dit symbool op om mogelijk letsel of overlijden te voorkomen. Ga niet rijden uit om u ervan te verzekeren dat de maden in de dode zichthoek van een 1 Wees een verantwoordelijke eigenaar chine in veilige staat verkeert. Als eigenaar van de machine bent u verantinspectie of onderhoud van de machine ver Bij veel ongevallen zijn onervaren bewoordelijk voor de veilige en juiste bediegroot het risico op ongeval of schade.


Manual Cover
2010 Yamaha FZ1-N Handleiding Image


General
Year 2010
Make Yamaha
Model FZ1-N
Language Dutch
Pages 100
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us