2006 Yamaha FZ6-SHG Omistajan käsikirja

2006 Yamaha FZ6-SHG Omistajan käsikirja
Posted on 18 Sep, 2015
Model: 2006 Yamaha FZ6-SHG
Pages: 96
File size: 3 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Kézi Leírás
A kezelési útmutató nemcsak a motorkerékpár használatáról, karbantartásáról és ellenőrzéséről ad felvilágosítást, hanem arról is, hogyan kerülheti el saját maga és mások sérüléseit. Az útmutatóban található tanácsok segítségével a lehető legjobb állapotban tarthatja motorkerékpárját. Ezért, bár ez az útmutató a nyomtatás idején elérhető legfrissebb információkat tartalmazza, elképzelhető, hogy különbségek találhatók az itt leírtak és az Ön motorkerékpárja között.

Ha az útmutatóval kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, keresse fel valamelyik Yamahamárkakereskedőt. Mindig a hatósági szervek által a motorkerékpár biztonságossága A vezető és az utas testtartása jóváhagyott bukósisakot viseljen. Óvatosan használjon olyan Csak úgy szállítson utast, ha az utána ne nyúljon a motorhoz vagy a motorkerékpárt, amelyre kiegészítőket mindkét lábával biztonságosan kipufogóhoz.

Az mért távolságát, továbbá nem 1 meg a motorkerékpár maximális ilyen helyekre rögzített tárgyak (pl. Ha mégis és kiegészítővel terhelje a motormódjában tesztelni a kereskedelemben a kormányra vagy az első villára kerékpárt, és ezek a lehető kapható, más gyártótól származó szerel fel kiegészítőt, minél legközelebb legyenek a járműhöz. A kiegészítőket, a tulajdonos felelőssége kevesebb és a lehető kiegyensúlyozatlanság és az ezek közül a megfelelő eszközök legkönnyebb kiegészítőket instabilitás elkerülése érdekében kiválasztása, felszerelése és használata.


Manual Cover
2006 Yamaha FZ6-SHG Omistajan käsikirja Image


General
Year 2006
Make Yamaha
Model FZ6-SHG
Language Hungarian
Pages 96
Filetype PDF (Download)
File size 3 MB

Privacy Policy    Contact us