2014 Yamaha FZ8-S Kullanım Kılavuzu

2014 Yamaha FZ8-S Kullanım Kılavuzu
Posted on 7 May, 2016
Model: 2014 Yamaha FZ8-S
Pages: 107


File size: 2 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuel Açıklama
Kullanıcı Elkitabı, motosikleti nasıl çalıştıracağınız, nasıl kontrol edeceğiniz ve bakımını nasıl yapacağınız konusunda bilgi vermenin yanı sıra, kendinizi ve başkalarını tehlikelerden ve yaralanmalardan nasıl koruyacağınız konusunda da bilgilendirir. Ayrıca, bu kullanıcı elkitabında motosikleti mümkün olan en iyi durumda muhafaza etmenize yardımcı olacak pek çok tavsiye sunulmuştur. Güvenliği daima ön planda tutun! Yamaha, ürünlerinin tasarımlarını ve kalitesini sürekli olarak geliştirmektedir.

Bu nedenle, bu el kitabı baskı esnasında mevcut olan en güncel ürün bilgilerini içermesine rağmen motosikletinizle bu el kitabı arasında küçük farklılıklar bulunabilir. Yaralanma ve hatta ölüme neden olabilecek risklere karşı sizi uyarma amacını taşıyan bu güvenlik mesajlarını dikkate alın. Güvenli kullanımı ve sürülmesi doğru kontrol veya bakım yapılmaması duru Pek çok kaza tecrübesiz sürücüler sürüş tekniklerine olduğu kadar kullamunda kaza ve donanım hasarı riski yüzünden meydana gelir.

Motosiklet kullanımının tüm yönleri sürücülerini fark edememeleri oto Yeteneklerinizi ve sınırlarınızı hakkında ehil bir kaynaktan eksikmobil/motosiklet kazalarının başbilin. Kendibütün fonksiyonlarını öğrenene Doğru ve güvenli sürüş teknikleri nizi kolay fark edilir hale getirmeniz bu kadar, trafiğe açık olmayan yerkonusunda nitelikli eğitim alın. Karbon monoksit Dönüş yaparken ya da şerit deazaltmak için en kritik faktör kask kulsolumak baş ağrılarına, baş dönmeleğiştirirken daima sinyal verin.


Manual Cover
2014 Yamaha FZ8-S Kullanım Kılavuzu Image


General
Year 2014
Make Yamaha
Model FZ8-S
Language Turkish
Pages 107
Filetype PDF (Download)
File size 2 MB



Yamaha FZ8-S Models

Privacy Policy    Contact us