2001 Yamaha FZS1000 Handleiding

2001 Yamaha FZS1000 Handleiding
Posted on 19 Sep, 2015
Model: 2001 Yamaha FZS1000
Pages: 110


File size: 12 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Deze gebruikershandleiding geeft instructies over bediening, inspectie en onderhoud van de motorfiets, terwijl ook wordt beschreven hoe u uzelf en anderen persoonlijk letsel en schade kunt besparen. De vele tips in deze handleiding helpen u bovendien om uw motorfiets in optimale conditie te houden. Als er tenslotte toch nog vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact op met de Yamaha dealer.

Yamaha werkt voortdurend aan verbeteringen ten aanzien van productontwerp en kwaliteit. Om deze reden kan soms sprake zijn van kleine tegenstrijdigheden tussen uw motor en de beschrijving ervan in deze handleiding, ook al bevat de handleiding de meest recente productinformatie ten tijde van publicatie. Als u vragen heeft over deze handleiding, neem dan contact op met uw Yamaha dealer.

Er zijn echter wel bepaalde spelregels en beperkingen, waar u niet omheen kunt; ook de beste motorfiets kan niet meer dan de natuurwetten toestaan. Dit geldt trouwens niet alleen voor de motorfiets, maar ook voor de motorrijder: om goed en veilig te rijden moet u zelf ook in goede conditie zijn. Motorrijders horen altijd—meer nog dan autobestuurders— geestelijk en lichamelijk op hun best te zijn.


Manual Cover
2001 Yamaha FZS1000 Handleiding Image


General
Year 2001
Make Yamaha
Model FZS1000
Language Dutch
Pages 110
Filetype PDF (Download)
File size 12 MB



Yamaha FZS1000 Models

Privacy Policy    Contact us