2021 Yamaha MT-09 Handleiding

2021 Yamaha MT-09 Handleiding
Posted on 5 Mar, 2021
Model: 2021 Yamaha MT-09
Pages: 106


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Volg dezelfde procedure om naar de volgende hogere versnelling te schakelen. Laat de gasgreep los en bekrachtig zowel de voorals de achterrem geleidelijk om de motorfiets af te remmen. Terugschakelen terwijl de rijsnelheid of het motortoerental te hoog is kan leiden tot slippen van het achterwiel of overtoeren van de motor.

De eigenaar/bestuurder van de machine is verplicht de optimale veiligheid te waarborgen. De intervalperioden vermeld in de periodieke onderhoudsschema's moeten worden beschouwd als een algemene richtlijn onder normale rijcondities. Zet voor het uitvoeren van onderhoud de motor af tenzij anders aangegeven.

In de volgende periodieke onderhoudsschema's is het emissiecontroleonderhoud apart gegroepeerd. De informatie in deze handleiding en het gereedschap in de gereedschapsset zijn bedoeld om u te ondersteunen bij het uitvoeren van preventief onderhoud en kleinere reparaties. Voor de correcte uitvoering van bepaalde onderhoudswerkzaamheden is echter het gebruik van een momentsleutel en ander gereedschap vereist.


Manual Cover
2021 Yamaha MT-09 Handleiding Image


General
Year 2021
Make Yamaha
Model MT-09
Language Dutch
Pages 106
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB

Privacy Policy    Contact us