2021 Yamaha MT-07 Bruksanvisning

2021 Yamaha MT-07 Bruksanvisning
Posted on 5 Mar, 2021
Model: 2021 Yamaha MT-07
Pages: 92


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuell Beskrivning
Dessutom måste oljan och oljefilterinsatsen bytas vid de intervall som anges i tabellen för regelbunden skötsel och smörjning. Vänta några minuter tills oljan stabiliserar sig för att få en korrekt avläsning och kontrollera sedan oljenivån genom inspektionsglaset för motoroljenivå som sitter längst ned till vänster på vevhuset. Om oljenivån befinner sig under minmarkeringen bör olja av rekommenderad typ fyllas på till rätt nivå.

Montera den nya oljefilterinsatsen med hjälp av en oljefiltertång och dra sedan åt oljefilterinsatsen med en momentnyckel. Starta motorn och låt den gå på tomgång under flera minuter medan du kontrollerar om det finns något oljeläckage. Yamalube-oljorna utnyttjar basoljornas egenskaper till fullo och blandningarna har den perfekta balansen av tillsatser som ser till att oljorna uppfyller våra prestandakrav.

Dessutom måste kylvätskan bytas vid de intervall som anges i tabellen för regelbunden skötsel. Öppna locket på kylvätskebehållaren om kylvätskenivån ligger vid eller under min-markeringen. Om du har använt vatten i stället för kylvätska bör du byta ut det mot kylvätska vid första bästa tillfälle.


Manual Cover
2021 Yamaha MT-07 Bruksanvisning Image


General
Year 2021
Make Yamaha
Model MT-07
Language Swedish
Pages 92
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB

Privacy Policy    Contact us