2018 Yamaha MT09 SP Handleiding

2018 Yamaha MT09 SP Handleiding
Posted on 21 Dec, 2022
Model: 2018 Yamaha MT09 SP
Pages: 102


File size: 7 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
De drukclips worden verwijderd door de pen in te drukken en dan de drukclip los te trekken. De conditie van de bougies kan daarnaast veel duidelijk maken over de conditie van de motor. Vervang een bougie als de elektroden blijken te zijn afgesleten en als overmatige koolaanslag of andere neerslag gevonden wordt.

Voordat een bougie wordt aangebracht moet de elektrodenafstand met een draadvoelmaat worden gemeten; breng indien nodig de elektrodenafstand op specificatie. De bougie moet echter zo snel mogelijk naar het juiste aanhaalmoment worden aangedraaid. De bougiedop is mogelijk lastig te verwijderen omdat de rubber afdichting aan het uiteinde stevig vastzit.

Haal de bougiedop los door hem heen en weer te draaien en tegelijkertijd los te trekken; breng de bougiedop aan door heen en weer te draaien en tegelijkertijd aan te drukken. Dit model is voorzien van een filterbus die voorkomt dat brandstofdampen naar de atmosfeer ontsnappen. Verder moet de olie worden ververst en de oliefilterpatroon worden vervangen volgens de intervalperioden vermeld in het periodieke onderhoudsschema.


Manual Cover
2018 Yamaha MT09 SP Handleiding Image


General
Year 2018
Make Yamaha
Model MT09 SP
Language Dutch
Pages 102
Filetype PDF (Download)
File size 7 MB



Yamaha MT09 SP Models

Privacy Policy    Contact us