2021 Yamaha MT-09 SP Bruksanvisning

2021 Yamaha MT-09 SP Bruksanvisning
Posted on 5 Mar, 2021
Model: 2021 Yamaha MT-09 SP
Pages: 104


File size: 4 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manuell Beskrivning
Anslut kopplingen och överför kraft till bakhjulet genom att släppa handtaget. Växlingssensorn avläser rörelser uppåt och nedåt samt den ingående kraften när växelpedalen flyttas. Tryck bort bromshandtaget från gashandtaget och vrid på justerratten när du vill justera avståndet mellan bromshandtaget och gashandtaget.

Se till att inställningsnumret på justerratten är inriktat med passningsmärket på bromshandtaget. Bromsstyrsystemet reglerar det hydrauliska bromstrycket på framoch bakhjulen oberoende av varandra när bromsarna ansätts och hjullåsning detekteras. Bromsstyrsystemet kan inte förhindra att du slirar på grund av för hård bromsning på höga hastigheter eller att du slirar i sidled när du bromsar på hala underlag.

Det går inte att ta ur nyckeln om tanklocket inte är ordentligt stängt och låst. Om motorn knackar eller spikar bör du använda bensin av ett annat märke eller med högre oktantal. Följ instruktionerna nedan för att undvika brand och explosioner samt minska risken för personskador när du tankar.


Manual Cover
2021 Yamaha MT-09 SP Bruksanvisning Image


General
Year 2021
Make Yamaha
Model MT-09 SP
Language Swedish
Pages 104
Filetype PDF (Download)
File size 4 MB



Yamaha MT-09 SP Models

Privacy Policy    Contact us