2022 Yamaha Tenere 700 Rally Edition Handleiding

2022 Yamaha Tenere 700 Rally Edition Handleiding
Posted on 25 Apr, 2022
Model: 2022 Yamaha Tenere 700 Rally Edition
Pages: 106


File size: 7 MB

Download from Yamaha-Motor.com

Manual Beschrijving
Loodhoudende benzine veroorzaakt ernstige schade aan inwendige motoronderdelen als kleppen en zuigerveren en ook aan het uitlaatsysteem. Druk de achterzijde van het zadel omlaag om het zadel op zijn plaats te vergrendelen en verwijder dan de sleutel. Het aanpassen van de koplamphoogte kan nodig zijn om het zicht te verbeteren en om te voorkomen dat tegenliggers worden verblind wanneer het voertuig zwaarder of minder zwaar beladen is dan gebruikelijk.

Houd u bij het afstellen van de koplampen aan de plaatselijke weten regelgeving. Deze voorvork is voorzien van stelschroeven voor uitgaande demping en stelschroeven voor ingaande demping. Breng de machine indien mogelijk omhoog zodat het voorwiel van de grond is.

Verwijder de ontluchtingsschroeven en laat alle lucht uit beide vorkpoten ontsnappen. Deze schokdemperunit is uitgerust met een versteller voor veervoorspanning en verstellers voor inen uitgaande demping. Laat het voorwiel tot op de grond zakken en klap daarna de zijstandaard omlaag.


Manual Cover
2022 Yamaha Tenere 700 Rally Edition Handleiding Image


General
Year 2022
Make Yamaha
Model Tenere 700 Rally Edition
Language Dutch
Pages 106
Filetype PDF (Download)
File size 7 MB



Yamaha Tenere 700 Rally Edition Models

Privacy Policy    Contact us